FOTO: Policija pronašla ukradene stvari iz novosadskih vikendica

Novosadska policija je 4. septembra, pretresla kuću jednog meštanina, gde je pronašla više predmeta za koje se sumnja da su ukradeni iz vikendica u Novom Sadu.
Novosadska policija je 4. septembra, pretresla kuću jednog meštanina, gde je pronašla više predmeta: trimera, bušilica, cirkulara, brusilica, kosačica i drugih, a za koje se sumnja da su ukradeni iz vikendica u Novom Sadu.

 

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti  ovog slučaja, pa pozivaju građane, koji su oštećeni ovim krivičnim delima, da dođu u prostorije PI Petrovaradin, svakim radnim danom, od 7 do 15 časova, radi eventualnog prepoznavanja predmeta.

  • mika

    09.09.2013 17:05
    Lale Mile
    Milicija je davno rasformirana tako da kritike nisu na mestu, sada nas "stiti" policija.
  • lale mile

    08.09.2013 23:27
    sta reci
    pa mojoj sestri sve pokradose iz vikndice 10 puta prijavljivala nikom nista milicija u soprezi sa njima ..zadnje bojler pa sta reci kakva milicija takvi lopovi sram vas bilo milicijo ili jkako se vec vec vabite da nekazemm
  • ...

    07.09.2013 07:47
    A ono sve sto je pokradeno u gradu?
    A bicikli i alat koji je pokraden u gradu?

    Ni traga ni glasa da li su nesto radili i da li su nesto nasli a kamera na susednim objektima i po ulici koliko volis.. Da je to neki japanac ostecen trudili bi se 100 dana i 100 noci...

    Ovo su slucajno nasli nekog lopova...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.