Uhapšen direktor kompanije "Dijamant-agrar"

Policija u Zrenjaninu uhapsila je danas R.T. (43), generalnog direktora kompanije "Dijamant-agrar", i još četiri osobe zbog sumnje da su primali i davali mito.
Policija u Zrenjaninu uhapsila je danas R.T. (43), generalnog direktora kompanije "Dijamant-agrar", i još četiri osobe zbog sumnje da su primali i davali mito.

Radnica Službe za katastar nepokretnosti Ž.K. (52) sumnjiči se da je od R.T. primila 5.000 evra kako bi "Dijamant-agraru" omogućila upis vlasništva nad 190 hektara poljoprivrednog zemljišta, saopštio je MUP.

Ž.K. i geometar u opštini Zrenjanin M.S. (51) takođe se sumnjiče da su od R.G. (55) i S.Š. (44) uzeli 5.420 evra kako bi im obezbedili dokumentaciju za upis prava svojine nad zemljištem, odnosno ostvarivanje prava na povraćaj oduzete imovine.

Akciju su izveli pripadnici MUP, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Zrenjaninu, a policija će nastaviti da istražuje okolnosti ovih zloupotreba, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.