Napadnuta dva vozača beogradskog GSP-a

U roku od devet sati napadnuta su dva vozača u gradskom prevozu u Beogradu. Najpre je vozač automobila u Kaluđerici lakše povredio vozača, da bi nepoznati mladić nešto kasnije uperio pištolj u vozača dvadesetpetice, zatražio da otvori vrata, a zatim pobegao.

U roku od devet sati napadnuta su dva vozača u gradskom prevozu u Beogradu. Najpre je vozač automobila u Kaluđerici lakše povredio vozača, da bi nepoznati mladić nešto kasnije uperio pištolj u vozača dvadesetpetice, zatražio da otvori vrata, a zatim pobegao.

Nakon navodnog pokušaja pljačke jedne od putnica u prepunom autobusu, u utorak oko 19.20 sati, nepoznati naoružani mladić je prišao vozaču i viknuo: "Stani, stani! Otvori vrata!" Tek kada se okrenuo, vozač je ugledao pištolj u ruci.

"Bio sam u šoku i zbunjen. Dok sam kočio, pištolj je udario u šipku i čuo se zvuk metala. Mislio sam da se takve stvari dešavaju samo u filmu. Napadač je bio mlađi, od 23 do 25 godina. Video sam da ne može ni da trči, već se tetura. Tada sam pozvao policiju. Strah me je stigao tek kasnije", kaže vozač, koji u GSP-u radi oko tri godine i do sada nije imao problema sa putnicima.

Istog dana u Kaluđerici, oko 10.15 sati, iznervirani vozač automobila napao je vozača autobusa na liniji 309, lakše ga povredio, a zatim pobegao, ostavivši automobil. Vozač je zbrinut u Urgentnom centru.

"Od svih napada na vozače ove godine u samo devet slučajeva policija je identifikovala i privela napadača, dok ostali pobegnu i vode se kao neidentifikovani. Pored vozača, sve češća meta su i sami putnici i kontrolori", kaže Slavica Stevanović iz Gradskog saobraćajnog preduzeća i dodaje da će sva vozila beogradskog GSP-a za nekoliko godina biti opremljena video-kamerama.

  • Branka

    12.09.2013 09:27
    A dalje?
    ...a zatim pobegao, ostavivši automobil.

    I hocemo li saznati sta je dalje bilo sa tim nervoznim vozacem automobila kao isa samim vozilom? Hoce li taj negde morati da se pravda?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.