Policija uhapsila četvoricu naoružanih mladića u Železničkoj ulici

Policija je danas u Železničkoj ulici uhapsila Marka B. (20) i još trojicu osamnaestogodišnjaka, nakon dojave građana da se grupa mladića sumnjivo ponaša, kao i da jedan od njih ima pištolj.
Policija je danas u Železničkoj ulici uhapsila Marka B. (20) i još trojicu osamnaestogodišnjaka, nakon dojave građana da se grupa mladića sumnjivo ponaša, kao i da jedan od njih ima pištolj.

Policajci su najpre uhapsili Marka koji je imao pištolj kod sebe.

Nešto kasnije su uhapšeni i odbegli osamnaestogodišnjaci. Privedeni su Aleksandar R. iz Veternika, Nikola S. i Vasilije R, obojica iz Novog Sada.

Policija je pronašla tri pištolja, a u dva pištolja metak je bio u cevi. Kod osumnjičenih je pronađena i izvesna količina marihuane.

Nije isključeno da je ova grupa planirala neko razbojništvo u Železničkoj ulici, ali tek posle istrage, biće poznato šta se zapravo dogodilo. Više informacija očekuje se posle zvaničnog saopštenja policije.

  • goca

    14.09.2013 14:56
    Pozornike na svakom coskicu postaviti!!!!
  • slucajni prolaznik

    13.09.2013 13:00
    odobrite mi vec jednom komentar
    uopste se ne radi ni o kakvoj pljacki, nego o navijackom okrsaju..Momci sa novog naselja i limana su odlucili da pokazu pistolje i vide ciji je duzi..
  • 13.09.2013 12:31
    nadjite posao anonimusu
    daj jel ti nemas pametnija posla , neko da plujes sve zivo ovde, covece izadji na ulicu pa pljuj, lako je na netu prvi biti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija