Ilić: Otac funkcionera Dveri uzimao mito

Ministar građevine Velimir Ilić izjavio je da je otac funkcionera Dveri Boška Obradovića uzimao mito da se ne bi rušili ilegalno sagrađeni objekti.
Ministar građevine Velimir Ilić izjavio je da je otac funkcionera Dveri Boška Obradovića uzimao mito da se ne bi rušili ilegalno sagrađeni objekti.

Ilić tvrdi i da su od tog novca finansirane aktivnosti Dveri.

Ilić je za "Blic" kazao da je otac Obradovića bio građevinski inspektor i da je, kada je odlazio na rušenje objekata, pravio dogovore s vlasnicima i od njih uzimao novac.

"O svemu tome postoji zapisnik u čačanskoj policiji. To je prijavljeno, ali niko nije reagovao. Sve to možete da proverite u policiji u Čačku. Od tog novca finansirana je kampanja i sve aktivnosti Dveri", rekao je Ilić.

Ministar je juče u Skupštini Srbije rekao da je jedan inspektor preko sina - čelnika jedne političke stranke, uzimao mito kako ne bi rušio nelegalno sagrađene objekte.

Dveri negirale optužbe

Funkcioner pokreta Dveri Boško Obradović negirao je danas optužbe Ilića da je njegov otac uzimao mito i nazvao te navode "sramnim klevetama".

On je dodao da Ilić "brani svaku izdaju Srbije" da bi opstao u političkom životu, kao i da ministar "tačno zna šta je korupcija i kako se obogatiti preko političkih i kriminalnih veza". "Velimir Ilić će uskoro postati glavni finansijer našeg pokreta, jer će morati da plati ozbiljne odštete za ovako sramne klevete", kazao je Obradović za agenciju Beta.

Ministar Ilić je danas rekao da je otac funkcionera Dveri Boška Obradovića uzimao mito da se ne bi rušili ilegalno sagrađeni objekti u Čačku i da su od tog novca finansirane aktivnosti Dveri.

Prema rečima Obradovića, razlog za ove optužbe je to što vlast u ovom pokretu "nesumnjivo vidi jedinu pravu opoziciju", kao i rezultat koji su Dveri ostvarile na lokalnim izborima u Čačku. "Što se tiče Milisava Obradovića, vladajuće mišljenje u Čačku  je da se radi o jednom od najpoštenijih predstavnika gradske uprave, u kome građani vide ozbiljnog gradskog službenika", kazao je funkcioner Dveri.

  • odzacar

    03.10.2013 07:35
    Ilic dveri
    Boze spasi nas kuge i ....dosovaca,promena je trebalo biti,sad posle kusur godina vidi se svrha promena,lopovluk nezabelezen u istoriji Srbije.Rusili vlast, sad kao jedu se dobro oni znaju sta su uradili ovoj napacenoj zemlji pod parolom demokratija.Bilo je tu i dobrih ideja i poteza ali ako nisi stavio koi milion nista od toga.Kao cuva se jedinstvo stranke.Znate sta me je juce odusevilo udarna vest BOKAN polozio master.Koliko mi jos imamo takvi bokana strucnaka samo ih nesto neizvozimo od njih nema para jos i uvozimo njemu slicne.Boze spasi nas...
  • panonius

    03.10.2013 06:42
    otreznio se i progledao !
    Sada se setio da kuka protiv saboraca !!!!
  • Stanko

    02.10.2013 19:45
    Cacak
    Po Veljinom nalogu moze policija u Cacku da napravi koliko hoces zapisnika. Samo Veljo, kako ces opravdati sto nisu nista procesuirali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija