Uhapšeni zbog pljački, prodaje droge, i otimanja torbe prolaznici

Novosadska policija u odvojenim slučajevima uhapsila je više osoba osumnjičenih za razbojništva, trgovinu drogom i pokušaja krađe.
Novosadska policija u odvojenim slučajevima uhapsila je više osoba osumnjičenih za razbojništva, trgovinu drogom i pokušaja krađe.

Uhapšen je S. R. (23) iz Aleksinca, sa boravištem u Novom Sadu, koji se tereti da je, od kraja septembra, maskiran i uz pretnju nožem, opljačkao tri prodavnice u Novom Sadu. Policija mu je odredila meru zadržavanja.

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Novosađanina S. V. (18), zbog nedozvoljenog držanja i nošenje oružja i prodaje droge. U njegovom automobilu policija je, juče, pronašla nelegalni pištolj, sa šest metaka, kao i marihuanu.

U subotu, rano ujutru, Temerinac B. J. (28), presreo je, u Jevrejskoj ulici,  dvadesettrogodišnju Novosađanku i pokušao da joj otme torbu. Policija ga je sprečila u toj nameri i podneće protiv njega krivičnu prijavu.

  • KIKAN

    15.10.2013 08:00
    DOBRO REČE TOMA...
    kazaće oni njima da više nikada neće to da rade i da im se eto omaklo pa će ih pustiti.a tvorza čeka mnogo krupnije ribe.
  • S.

    15.10.2013 07:09
    @Anonimus, doticni su uhapseni, to i jeste posao policije i uradjen je. Sta zapravo ocekujes?
    Sad predstoji sudstvo da istima i propise odgovarajucu kaznu.
  • 14.10.2013 16:41
    Stampajte
    "almanah" gradskih bitangi i kriminalaca, sa sve slikama, biografijama i adresom stanovanja. Cenim da bi to bilo najtiraznije i najcitanije stivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija