"Ministarka sabotira sporazum o Južnom toku"

Ministarka energetike Zorana Mihajlović sabotira sporazum predsednika Srbije i Rusije Tomislava Nikolića i Vladimira Putina, rekao je u intervjuu za NIN Leonid Resetnjikov, direktor Ruskog instituta za strateške studije.

Ministarka energetike Zorana Mihajlović sabotira sporazum predsednika Srbije i Rusije Tomislava Nikolića i Vladimira Putina, rekao je u intervjuu za NIN Leonid Resetnjikov, direktor Ruskog instituta za strateške studije (RISI), koji je formiran pod pokroviteljstvom predsednika Rusije, a nedavno je otvorio predstavništvo u Beogradu.

On je istakao da je još prošlog septembra ruski predsednik rekao Nikoliću da se u Srbiji usaglase stavovi oko Južnog toka, jer je nemoguće da predsednik države govori jedno, a njegova ministarka nešto sasvim suprotno.

"U protekloj godini nikakvih promena u tom smislu nije bilo i Mihajlović nastavlja da sabotira sporazum dvojice predsednika", rekao je direktor RISI.

Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je danas da nisu argumentovane tvrdnje da ona sabotira dogovor predsednika Srbije i Rusije. "To je pokušaj da se napravi nepostojeća napetost i da se destabilizuju odnosi bez i jednog argumenta", kazala je ministarka.

  • NSNS

    08.11.2013 09:16
    Nemoguće je da bi se ministarka energetike jedne male zemlje kao što je Srbija usudila da se suprotstavi predsedniku svoje zemlje i velike zemlje Rusije.
  • sanja

    08.11.2013 09:13
    Ne verujem da je tako, ovo je nameštaljka borbenoj ministarki Zorani koja samo želi da makar pokuša da reši godinama nagomilane probleme u Srbijagasu.
  • 0-pet

    08.11.2013 05:09
    Mihajlovićeva je pokrenula front protiv Bajatovića,pa su se neki osetili ugroženim i pokušavaju da je diskredituju i naprave sukob u SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija