Ministri ostaju bez rotacije

Prema novoj uredbi koju bi vlada trebalo da usvoji u utorak, rotaciju na službenim automobilima imaće najviše 20 državnih funkcionera, pišu "Novosti".

Prema novoj uredbi koju bi vlada trebalo da usvoji u utorak, rotaciju na službenim automobilima imaće najviše 20 državnih funkcionera, pišu "Novosti".

To znači da će gotovo svi ministri ostati bez rotacije na kolima.

Ovu pogodnost, kako navodi list, do sada su koristili Vanja Udovičić, Jovan Krkobabić, Milan Bačević, Slavica Đukić Dejanović i Zorana Mihajlović.

  • b

    10.11.2013 09:46
    @ viju
    dovoljno je da staneš na jednu raskrsnicu na bulevaru, recimo, i tamo ostaneš 30ak minuta pa ćeš da vidiš rotacije koliko hoćeš. kao da pola grada čine veoma bitne osobe kojima se negde žuri jer je od državnog interesa. ma važi...
    ukidaj privilegije, ništa nisu zaslužili!
  • 09.11.2013 18:54
    Viju
    Ja sam barem dva puta imao priliku da se mimoiđem sa crnom Škodom Superb, koja je jurila kroz grad, bez pratnje, i imala rotaciju. Kao da je vozio neki napaljeni klinac.

    Zatim sam jednom video crni auto, ne secam se koji, na prilazu u BG. Isto je jurio kao da mu je minut milion evra.

    Ni jednom nisam video da voze brzo... kažem, jurili su kao manijaci.
  • viju

    09.11.2013 15:53
    Ne razumem sto te rotacije toliko dizu u nebesa. Ja se ne secam kad sam morao da se skolim u Novom Sadu nekom zbog rotacije, a da nije hitna pomoc...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija