Oštećena ploča na konzulatu Srbije u Rijeci

U noći između petka i subote neko je oštetio ploču i kamenom razbio prozorsko staklo na zgradi Generalnog konzulata Srbije u Rijeci.

U noći između petka i subote neko je oštetio ploču i kamenom razbio prozorsko staklo na zgradi Generalnog konzulata Srbije u Rijeci.

Tokom noći je obavljen uviđaj, potvrđeno je u policiji. I konzul Mirjana Milenković potvrdila je da se noćas dogodio incident.

"Saradnja s policijom je izuzetna. Moram reći da u ovom trenutku, kada su se bilateralni odnosi poboljšali, ovo zaista nije bilo potrebno", rekla je Milenkovićeva.

U aprilu ove godine na vrata Generalnog konzulata Srbije u Rijeci bačena je flaša sa zapaljivom tečnošću. Srećom, nije došlo do većeg oštećenja, a počinilac je vrlo brzo uhapšen.

  • Omladinac

    09.11.2013 15:03
    E pa,naucite nesto od Hrvata,ne skacite sebi u stomak i ukinite dvo-jezicne table po Srbiji i narocito Vojvodini,jezike hiljadu manjina,cirilice,latinice i ostalo.U svakoj normalnoj zemlji se samo pise na drzavnom jeziku a ko ne zna da procita,ne moze ni da ima drzavljanstvo te drzave.Zasto se mi uvek pravimo pametniji od drugih?Idite malo u zapadn u Evropu,pa pogledajte imaju li na primer Nemci,Francuzi ili Holandjani nesto na Arapskom ili Turskom i ako ih ima puno.Ciju mi demokratiju kopiramo,gde to ima???
  • 09.11.2013 14:47
    Jedino je pitanje da li su to učinile ustaše ili komunisti? Oni su braća po ideologiji!
  • Steva-NS

    09.11.2013 13:59
    Utisak je,da je uviđaj obavljen da bi se utvrdila uspešnost obavljenog zadatka.Pa zar u Hrvatskoj policija ne lupa table,ćiriličnog pisma!I sada da se očekuje hvatanje počinioca.Hajte molim vas.Neka novinari stisnu petlju i slučaj nazovu pravim imenom,i pravom namerom!Dosta je pacifizma,poštujte malo i nacionalno.Ili,ugledajte se na druge!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.