Šta će biti sa kućom Jovanke Broz?

Otkad je pre dvadesetak dana umrla Jovanka Broz, kuća u kojoj je živela na Dedinju nije otvarana i njene stvari niko nije iznosio.
Otkad je pre dvadesetak dana umrla Jovanka Broz, kuća u kojoj je živela na Dedinju nije otvarana i njene stvari niko nije iznosio.

Kad se završi porodična žalost, sve lične stvari pokojnice biće popisane i predate porodici, rekao je direktor Uprave za zajedničke poslove republičkih organa,  Zoran Trninić.

- Kad prođe porodična žalost, napravićemo Komisiju koju će činiti predstavnici države i porodice, i izvršiti primopredaju stvari. Vila je u vlasništvu države i ona će, kao reprezentativni objekat, biti data na dalju upotrebu – rekao je Trninić.

Jovanka Broz, udovica maršala Jugoslavije Josipa Broza Tita, umrla je 20. oktobra 2013. godine u 89. godini.

  • 11.11.2013 07:54
    @Berolina
    Samo kad su je prethodni vlasnici "pošteno" "zaslužili" radom svojih robova i zelenašenjem.
  • pawlle

    10.11.2013 15:24
    sta ,sta ce biti, uzece je vec neki frustrirani politicar,tajkun ...............
  • vojvodino

    10.11.2013 11:27
    nadaj se
    he.he

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija