Nožem i palicom napali policajca u Maksima Gorkog

Dvojica nepoznatih mladića napala su jutros oko pola sedam policajca u ulici Maksima Gorkog i nanela mu lakše povrede.
Dvojica nepoznatih mladića napala su jutros oko pola sedam policajca u ulici Maksima Gorkog i nanela mu lakše povrede.

Kako kaže portparolka novosadske policije Mileva Tomić, incident se dogodio kada su dvadesetčetvorogodišnjem policajcu M. S. i njegovoj devojci, dok su u automobilu čekali na semoforu, prišla dvojica mladića i napali ih palicom i oštrim predmetom, najverovatnije nožem.

Jedan napadač je prišao vozaču i posekao ga po ruci sečivom, dok je drugi prišao suvozačevim vratima i udario palicom devojku po glavi, prenosi Novosadska televizija.

Policajac M. S, koji je bio u civilu i van dužnosti, tada je izvadio pištolj, ali nije pucao. Napadači su zatim pobegli, a za sobom su ostavili jugo kojim su se dovezli.

Policija intezivno traga za napadačima, a nadležno tužilaštvo ovaj događaj okarakterisalo je kao krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda.


  • ju ju ju

    19.11.2013 11:05
    strava i zasu
    gde ja zivim...
  • snimak

    18.11.2013 17:33
    Posto je u pitanju pandur svaka cast za koje kratko vreme su uhvaceni pocinioci.Nije vam potreban ni video nadzor.Nacelnice za koje bi vreme pronasao pocinioce da su napali dete obicnog gradana.Svaka cast
  • Cvrc Prc

    18.11.2013 14:25
    @Maman
    Incident nije kulminacija neceg od ranije, tako da je zaledjenost skroz na mestu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.