Senta: Poginuo u eksploziji plinske boce

Šandor Barna (76) poginuo je danas oko 10 časova u eksploziji plinske boce u Ulici Nađmeljkuti Janoša u Senti.
Šandor Barna (76) poginuo je danas oko 10 časova u eksploziji plinske boce u Ulici Nađmeljkuti Janoša u Senti.

Prema nezvaničnim informacijama, on je namerno izazvao eksploziju, a unutrašnjost kuće je u požaru, koji je prouzrokovan eksplozijom, potpuno uništena, piše "Blic".

Vatrogasci iz Sente su brzo reagovali sa tri vozila, vatra je lokalizovana i sprečeno njeno širenje na susednu kuću koja je pod istim krovom.

Prema izjavama komšija, vlasniku kuće je nedavno preminula supruga, a on se razboleo i govorio kako će se ubiti. Neposredno pre tragičnog događaja komšiji je rekao o svojim namerama, pa je o tome obavestio policiju. Međutim, on ih je preduhitrio odvrnuvši ventil na tri plinske boce u sobi i zapalio je.

Od silne eksplozije tavanica je odletela u vazduh, a stvari iz pokućstva mogle su se naći i na drugoj strani ulice. Beživotno telo sa teškim povredama pronađeno je u kući.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija