Elezović privremeno generalni sekretar DS

Posao  generalnog sekretara Demokratske stranke, nakon ostavke Aleksandra Šapića, privremeno je preuzeo Novosađanin Dušan Elezović.
Posao  generalnog sekretara Demokratske stranke, nakon ostavke Aleksandra Šapića, privremeno je preuzeo Novosađanin Dušan Elezović.

Portparolka DS Aleksandra Jerkov izjavila je da će se o novom sekretaru odlučivati na narednoj sednici Glavnog odbora stranke, a kao mogući kandidati za Šapićevog naslednika pominju se i Branimir Kuzmanović i Borko Stefanović.

Prema nezvaničnim saznanjima, moguće je da će stranačkom lideru Draganu Đilasu na istoj sednici biti ponuđeno da zamrzne funkciju predsednika stranke, ali to u DS demantuju.

  • Ilija

    25.12.2013 13:29
    * * * *
    pravi konobari imaju mesečnu platu od dvadeset do trideset hiljada dinara,a priučeni od dvesta do trista hiljada + sve moguće privilegije!
  • 25.12.2013 12:12
    čestitamo!
    Neko treba da stavi tačku na priču zvanu DS...
  • Nenad

    25.12.2013 11:37
    fond
    Covek opljackao sa Pajticem fond za kapitalna ulaganja, u pitanju desetine miliona eura i jos napreduje. Samo u Srbiji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija