Kod Feketića stradali novosadski žandarmi

U saobraćajnoj nesreći kod Feketića poginuo je žandarm Zoran Šuković (30) iz Beočina kada je kamion pun drva naleteo na kolonu vozila u kojima je sa policijskom pratnjom bio Mile Jerković, svedok saradnik protiv narko-bosa Darka Šarića.

U saobraćajnoj nesreći kod Feketića poginuo je žandarm Zoran Šuković (30) iz Beočina kada je kamion pun drva naleteo na kolonu vozila u kojima je sa policijskom pratnjom bio Mile Jerković, svedok saradnik protiv narko-bosa Darka Šarića. Nesreća se dogodila u nedelju sat i po posle ponoći na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada.

U nesreći su teško povređena još dvojica pripadnika novosadskog odreda Žandarmerije koji su obezbeđivali Jerkovića, Ivan Mihajlović (27) i Rajko Vulin (28).

Policija razmatra mogućnost atentata

Zbog ove teške nesreće hitno se sastao policijski vrh Srbije kako bi utvrdio da li je reč o pokušaju atentata na Jerkovića ili klasičnoj saobraćajnoj nesreći, piše Press. Sumnju da se radi o običnoj saobraćajki unosi činjenica da se nesreća dogodila na putu koji ima tri trake, da se kolona sa Jerkovićem kretala sa upaljenim rotacionim svetlima, koja se noću i te kako dobro vide, i da su zbog toga male šanse da vozač kamiona Mihajlo R. (64) nije video kolonu.

Jerković se "tretira kao ozbiljno ugroženo bezbednosno lice" i on je nekoliko puta do sada dobijao direktne pretnje smrću od Šarićevog klana. Na osnovu bezbednosne procene u februaru mu je dodeljeno obezbeđenje od šest žandarma koji su stalno uz njega.

Jerkovića je policija privela 9. februara, kada je uhapšen i Šarićev advokat Radovan Štrbac. Međutim, posle saslušanja i "pokazane volje za saradnjom", Jerković je pušten, a jedini je do sada vlastima Srbije ispričao kako je i uz čiju pomoć Darko Šarić kupovao firme i zemlju u Vojvodinu.
Inače, u centru Kotora juče popodne je izrešetan Dragan Dudić Fric, jedan od najbližih poslovnih partnera Darka Šarića i suvlasnik diskoteke "Maksimus".

Inače, u udesu kod Feketića su učestvovala četiri vozila, a lakše je povređena još jedna žena

  • goga

    01.06.2010 13:42
    sudstvo
    Tačno,više medijske pažnje se posvećuje životinjama nego ljudima... ubijaju ljude po ulicama a onda se u sudu korumpirane sudije ponašaju kao da su kerove ubili a ne ljude i traže olakšavajuće okolnosti za ubice!
  • mafija,bitange,njihovi saradni

    31.05.2010 12:51
    Sta saradnik ajveceg narko dilera ima da radi na slobodi, zasto svi odreda nisu iza sedam brava i toliko kljuceva da vise ne vide dana, ko ih stiti,zasto ih stiti-da slucajno nisu u nekoj poslovnoj sprezi,ta ova zemlja je za koji procenat presla u vodjstvo u odnosu na Nikaragvu,Gvatemalu i sl. drzavama Juzne Amerike
  • 31.05.2010 12:09
    iskreno saucesce porodicama poginulih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija