Huligani opet lomili po gradu

Velika, ukrasna saksija sa božikovinom, koja je stajala na ulazu u crkvu Imena Marijina (tzv, Katedrale) polomljena je tokom vikenda.
Velika, ukrasna saksija sa božikovinom, koja je stajala na ulazu u crkvu Imena Marijina (tzv, Katedrale) polomljena je tokom vikenda. U februaru je na istom mestu polomljena još jedna, a u aprilu je polupana i jedna kod Vladičinog dvora, preko puta biblioteke.

Radnici "Zelenila" svakodnevno na terenu nailaze na  izgaženo i iskidano zelenilo, koje se posle obnovlja o trošku građana.
  • am

    03.06.2010 12:30
    @Nadahnuta. Gospodjo izdahnite...

    Mrznja prema saksijama i svemu sto je zeljasto? Zanimljivo bi bilo dobiti pregled sta je sve porazbijano u gradovima Evrope u proteklim nocima. Bilo bi tu svega. Uzred, na ciji Jugend i NaciJonalno mislite, tu smo mi Srbi,pa onda Madjari, Slovaci, Rusini itd, itd.
  • Nenad

    02.06.2010 07:20
    bezbednost
    Pa ova vlast nije u stanju da osigura elementarnu bezbednost lica i imovine u strogom centru grada. Zamislite sta se dogadja po predgradjima! HITNO VRATITI REONSKE POLICAJCE! Ljude koje cemo znati i verovati im...
  • ima kade...

    31.05.2010 17:40
    ...biti ce lepo objavljeno na vreme ko su ti huligani, nemojte se sekirati, zar mi ne placamo postavljanje kamera u centar grada da bi se pohvatali svi ti obesni mladi ljudi, samo strpljenja molim, veliki je to poso....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija