Sahranjen nastradali pripadnik Žandarmerije

Na groblju u Beočinu juče je, uz policijske počasti, sahranjen pripadnik Žandarmerije Zoran Šuković (30), koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Feketića, a policija i dalje istražuje uzrok njegove pogibije.
Na groblju u Beočinu juče je, uz policijske počasti, sahranjen pripadnik Žandarmerije Zoran Šuković (30), koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Feketića.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da policija još istražuje okolnosti pod kojima Šuković poginuo, dok je bio u obezbeđenju ''jedne zaštićene osobe''. Podsećamo, Šuković je nastradao u saobraćajnom udesu, u noći između subote i nedelje, kada se automobil u svetlosno i zvučno označenoj koloni, u kojoj je bio Mile Jerković, svedok saradnik protiv narko bosa Darka Šarića, sudario sa vozilom iz suprotnog smera.

Tom prilikom su teško povređena još dva pripadnika Novosadske žandarmerije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.