Suđenje za "Kontrast" u februaru kreće iz početka

Suđenje za požar u diskoteci "Kontrast" počeće iz početka najverovatnije u februaru, rekla je portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić Jokić.
Suđenje za požar u diskoteci "Kontrast" počeće iz početka najverovatnije u februaru, rekla je portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić Jokić.

Suđenje za požar u kojem je poginulo šestoro mladih preuzeo je novi sudija Višeg suda Borivoje Pap. On je funkciju predsedavajućeg sudskog veća  preuzeo od sudije Zore Jamušakov, koja je otišla u penziju.

Ovaj proces počeće iz početka, a na pripremnom ročištu o dokazima za tragediju ponovo će se izjasniti i odbrana i tužilaštvo.

Suđenje u ovom slučaju počelo je krajem januara 2013. godine, a optuženi su vlasnik diskoteke "Kontrast" Alojz Ganić, zakupci lokala Slaviša Stanišić i Dejan Ratković, kao i električar angažovan na održavanju objekta Miroslav Papuga.

  • 09.01.2014 23:18
    novosadjanka
    Koliko ovaj novi sudija ima godina? Nadam se da je neki mlad i vitalan i da nece jos skoro u penziju.

    Drzava i sudstvo za svoje propuste treba da placaju neduznim ljudima, za svaki izgubljeni dan od dana nesrece!
  • 09.01.2014 17:08
    Да се може!
    Да се може...коментару Nssn (11:29 • 09.01.2014.) бих дао незнам колико гласова!
  • 09.01.2014 11:56
    .... lud zbunjenog
    Eto.




    Toliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.