Uhapšena petorica zbog krađe šahtova

Policija u Futogu podneće krivičnu prijavu protiv državljanina Bosne i Hercegovine M. B. (19) i dvojice maloletnih meštana, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo krađe.

Policija u Futogu podneće krivičnu prijavu protiv državljanina Bosne i Hercegovine M. B. (19) i dvojice maloletnih meštana, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo krađe.

Oni su pronađeni neposredno pošto su, u ulici Rade Kondića, ukrali poklopac sa šahta, vlasništvo JKP „Vodovod i kanalizacija“. Za krađu poklopaca sa šahtova osumnjičeni su i  D. J. (40) i A. N. (33) iz Novog Sada koji se terete da su ovo krivično delo učinili u ulici Tone Hadžića. Protiv njih će, takođe, policija podneti krivičnu prijavu, u redovnom postupku.

  • Vojvodjanka

    17.01.2014 16:17
    MM i NN sa TT
    Ajde lepo da se okanemo ove ujdurme pa da se objave puna imena kradoša šahtova. Pa da ih onda lepo utuže svi oni koji su imali neki bedak čerez rupčage nasred puta.
    E, TO bi bio posao! Da stvarno odrobijaju štetu na nečijim kolima, ne-daj-Bože neki udes, polomljene noge i ruke...
    Ovako, mogu da tražim da mi u ličnoj karti umesto imena stoji TT
  • KIKAN

    16.01.2014 15:36
    KO JE TU LUD,KO BLESAV,
    pa naravno da je velika opasnost i za ljude i za automobile sa velikim posledicama a ovi naivci ih terete za smešnu sumu šahta.kazna nije adekvatna i oni će to uporno raditi dogod se nešto ne promeni.Treba li za ovakvo razmišljanje posebnna neka inteligencija i šta se čeka????????????????? Ista je situacija sa šinama i vozovima!!!!!!!!!!! DOKLEEEEEEEEE ?
  • 16.01.2014 15:11
    unutra bi mogao ker ili malo dete da pogine, ja sam se jednom povredio i nisam dobio ostetu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.