Osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad štićenicama Dečijeg sela

Novosadska policija zadržala je Zorana N. (55) iz Novog Sada zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Novosadska policija zadržala je Zorana N. (55) iz Novog Sada zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

On se sumnjiči da je ovo krivično delo počinio nad dve sedamnaestogodišnje štićenice Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici.

Sinoć je saslušan u prisustvu tužioca i protiv njega će biti podneta krivična prijava. Policija je oduzela i jedan računar u njegovom vlasništvu.

Više informacija se očekuje nakon saopštenja policije.

  • lela

    28.01.2014 13:33
    Kljesta

    Mala sprava za stezanje, sa velikim ucinkom.


  • 27.01.2014 09:54
    Komitet za omladinu
    Promenite krivični zakon već jednom!!! Ljudi se ubijaju na sve strane, diluju drogu, siluju...Ovo je strašno šta se dešava.
    Plenjenje stvari nije rešenje za ovakve slučajeve. Za ovo mora ozbiljno da se odgovara...Ne smem ni da napišem šta bi trebalo da se uradi!
  • Miniranje

    27.01.2014 02:09
    yyy
    Minirajte mu đokicu, da mu eksplodira kad pokuša opet da siluje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija