Sudar autobusa i automobila u Jevrejskoj ulici

Autobus na liniji broj dva sudario se sa automobilom oko 16:30 časova na uglu Jevrejske ulice i Bulevara Mihajla Pupina, pri čemu se nekoliko putnika autobusa ugruvalo.
Autobus na liniji broj dva sudario se sa automobilom oko 16:30 časova na uglu Jevrejske ulice i Bulevara Mihajla Pupina, pri čemu se nekoliko putnika autobusa ugruvalo.

Prema izjavama svedoka, automobil ispred autobusa je naglo zakočio pred pešačkim prelazom, zbog čega je autobus GSP-a udario u zadnji deo automobila, i naneta je manja materijalna šteta vozilima.

Pojedini putnici iz autobusa su se ugruvali, niko nije ozbiljnije povređen, ali je Hitna pomoć ipak izašla na teren.

Ovaj deo grada je bio kraće vreme zatvoren za saobraćaj.

Policija je obavila uviđaj, a više detalja očekuje se u policijskom saopštenju.

  • 12.02.2014 15:13
    linija 2...novo naselje-centar....opet to naselje... :D
  • danidana

    11.02.2014 06:53
    giljotina
    ovako bih ja nazvala svaki pešački prelaz u centru N.Sada a posebno taj, gde kada stanem sa trogodišnjim detetom na ostrvu između dva semafora svaki sekind mislim sad će me neko s motornim vozilom saseći spreda ili odpozadi jer jedva ima mesta da stanem s dve noge i dete obavezno uzmem u naručje.Taj prelaz treba zabraniti za pešake, totalno je nebezbedan ili dozvoliti prelaz ali uskladiti prelaz bez zastajkivanje na ostrvu(na kom mogu samo kokoške i nojevi da stoje...na jednoj nozi )
  • 10.02.2014 23:00
    Pola sata pre tog sudara je u Jovana Subotica kod vatrogasnog doma bio lancani sudar u kojem je ucestvovalo tri vozila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.