Biće overene knjižice radnika firmi u restrukturiranju

Za više od 15.000 radnika preduzeća u restrukturiranju Republički fond za zdravstveno osiguranje overiće zdravstvene knjižice do 30. juna 2014, na osnovu zaključka koji je Vlada Srbije donela na predlog Ministarstva privrede, saopšteno je danas iz tog ministarstva.

Za više od 15.000 radnika preduzeća u restrukturiranju Republički fond za zdravstveno osiguranje overiće zdravstvene knjižice do 30. juna 2014.

To će biti učinjeno na osnovu zaključka koji je Vlada Srbije donela na predlog Ministarstva privrede, saopšteno je danas iz tog ministarstva.

Dospele obaveze za doprinos za obavezno zdravstveno osiguranje biće izmirene iz budžeta Ministarstva privrede i Ministarstva finansija.

  • Jovanka

    04.03.2014 16:24
    a male zanatlije
    Moj obucar !
    Placao doprinose 33 godine.
    Ne placa zadnjih 8 meseci.
    Blokirali mu racun a time i poslovanje.
    Zdravstveno nije koristio nikada, te nema knjizicu.

    SADA NEMA PRAVO NA LECENJE ZBOG PROPISA DRZAVE!

    NEKA MU VRATE PARE SA KAMATOM !
  • 04.03.2014 16:01
    Poenta je
    15000 glasača na predstojećim izborima.
  • 04.03.2014 15:24
    Koja je poenta overene knjižice kada se ne može stići na red?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.