Dačić: Nema razloga da me hapse

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da nikada nije kontaktirao sa Darkom Šarićem, optuženim za šverc kokaina, i da ne postoje razlozi da bude uhapšen.
Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da nikada nije kontaktirao sa Darkom Šarićem, optuženim za šverc kokaina, i da ne postoje razlozi da bude uhapšen.

"O kontaktima sa mnom (Šarić) nema šta da ispriča, znam da li sam kontaktirao sa nekim ili ne. Nikad u životu", rekao je Dačić za Televiziju B92.

Dovođenje u vezu sa Šarićem nazvao je medijskim spekulacijama i nameštanjima i ukazao na kontakte koje je u proteklim godinama imao sa šefovima policija i agencija za borbu protiv kriminala.

"Najsrećniji ću biti kada Šarić bude uhapšen, jer će se drugi zamisliti nad tim šta bi on mogao da kaže", rekao je Dačić.

Dačić je kazao da nije tražio niti je mogao da utiče na odlaganje saslušanja bivšeg šefa njegovog kabineta Branka Lazarevića, o vezama sa Šarićevim advokatom.

"Još bolje što je Lazarević saslušan u vreme predizborne kampanje. Treba konačno da se stavi tačka na to", rekao je Dačić.

  • i ja sam bodybilder

    10.03.2014 21:14
    Barem ima herca da iznese karte na sto...da vidimo druge...
  • miljan

    10.03.2014 13:33
    ne mogu da verujem
    da posle ove izjave "Najsrećniji ću biti kada Šarić bude uhapšen..." ima negativnih komentara!
  • Skocko

    10.03.2014 12:56
    to
    Sve "afere" i pokusaji da se podvali Ivici su bili bez uspeha; jer nema realnog osnova za sve to. Posten i cestit... to su njegove odlike, a to dokazuje iz dana u dan i to narod prepoznaje!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.