Konkurs za obuku 480 policajaca

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije raspisalo je konkurs za upis 480 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije raspisalo je konkurs za upis 480 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

Konkurs je raspisan za policijske uprave Beograda - 210, Bora - 30, Valjeva - 40, Kikinde - 60, Požarevca - 30, Sremske Mitrovice - 30, Subotice - 30, Užica - 30 i Vranja - 20 polaznika.

Rok za prijavu na konkurs je 25. mart. Po završetku jednogodišnjeg stručnog osposobljavanja u Centru u Sremskoj Kamenici, budući policajci biće u obavezi da provedu najmanje tri godine na poslovima za koje su konkurisali.

O svim detaljima upisa, zainteresovani se mogu informisati na zvaničnom sajtu Centra ili u područnim policijskim upravama.

  • Stanko

    11.03.2014 19:32
    Gusto-gusto
    Od raspada bivše YU sve više i više je policajaca u "našoj" državi. Što nam je država manja sve više policije nam treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija