"Vlada da spreči gašenje kompanije Novosti"

Sindikat novinara "Novosti" zatražio je danas od Vlade Srbije da zaustavi dalje finansijsko urušavanje i spreči gašenje kompanije "Novosti" u kojoj je zaposleno 460 radnika.

Sindikat novinara "Novosti" zatražio je danas od Vlade Srbije da zaustavi dalje finansijsko urušavanje i spreči gašenje kompanije "Novosti" u kojoj je zaposleno 460 radnika.

To je obaveza Vlade, jer država ima većinska upravljačka prava u toj kompaniji i svojim nečinjenjem, kako smatra taj sindikat, direktno je odgovorna za izuzetno tešku finansijsku situaciju u kojoj se firma i zaposleni nalaze.

"Od Vlade Srbije zahtevamo da reši sporna pitanja sa Štamparijom 'Borba' koja opterećuju poslovanje 'Novosti' i ugrožavaju materijalni položaj zaposlenih", navodi se u otvorenom pismu koje je Sindikat novinara "Novosti" uputio Vladi Srbije.

"Tražimo, takođe, da javnost bude obaveštena ko je stvarni vlasnik 'Večernjih novosti'", navodi se u pismu koje je potpisala predsednica Sindikata Dragana Čabarkapa.

  • 11.03.2014 17:58
    Srbija nema svoje medije
    "Tražimo, takođe, da javnost bude obaveštena ko je stvarni vlasnik 'Večernjih novosti'", navodi se u pismu koje je potpisala predsednica Sindikata Dragana Čabarkapa.....

    Kao i fabrike, sve su ugasili. Jedini preostali joaci medij koji je smeo da objavi mrve od istine
  • 11.03.2014 16:44
    То је беше фирма која штампа "Треће Око" ? Што се мене тиче, могу слободно да се угасе, и да са све Миљом Вујановић-регулус и Групом 69 оду на сметлиште историје, где им је и место.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija