Odloženo suđenje Musiću za mučenje i pretnje

Danas je u novosadskom Osnovnom sudu odloženo suđenje Darijanu Musiću, zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti u sticaju s krivičnim delom zlostavljanja i mučenja.
Danas je u novosadskom Osnovnom sudu odloženo suđenje Darijanu Musiću, zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti u sticaju s krivičnim delom zlostavljanja i mučenja.

Taj postupak protiv Musića se vodi u Osnovnom sudu i odvojen je od suđenja na kojem mu se sudi za ubistvo Vladislave Červenko, a koje će biti nastavljeno sutra pred novosadskim Višim sudom.

Kako je saopšteno iz Osnovnog suda, ročište nije održano radi ostavljanja zakonskog roka za pripremu odbrane, s obzirom na to da je tek na današnjem glavnom pretresu branilac okrivljenog advokat Pavle Mušicki priložio punomoć za odbranu okrivljenog. Musić, prema nezvaničniminfromacijama, u ovom se postupku tereti da je ocu ubijene Vladislave, još u julu  2011. godine, pretio, a postupak je tek sada došao na red u Osnovnom sudu.

"Da su tada policija i sud uradili posao kako treba, moja Vladislava bi bila živa. Ona i sestra Tanja su išle da ga prijave, a on je danima pretio, i rekao da će nas pobiti ako ga prijavimo. Sve je to počelo, kada se jednom prilikom Vladislava požalila da je maltretira", rekao je otac ubijene devojke, Edmund Červenko.

U petak bi trebalo da bude nastavljen glavni pretres u postupku za teško ubistvo, nakon što je na prethodnom ročištu odbrana zatražila dodatna veštačenja, a sam Musić rekao da psihički nije spreman da učestvuje u postupku.

  • vzv

    28.03.2014 09:34
    lici na zvezdana terzica
    i bitno da je stigao da se ulepsha za sud tj za plakanje!
  • ogorčen

    28.03.2014 08:12
    puste želje
    dvotrećinska većina, ustav, zakoni, a onda ovakve pavijane rešavati u roku od šest meseci.
  • novosadjani

    28.03.2014 07:40
    molimo Vas da nas postedite izvestaja o ovom monstrumu. mi svi ocekujemo samo izvestaj o konacnoj presudi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.