Pronađena tela utopljene dece

Telo trogodišnje devojčice pronađeno je u Turijskoj reci, na 500 metara od mesta gde je upala u reku, dok je telo njenog mlađeg brata pronađeno kilometar nizvodno od tog mesta.

Telo trogodišnje devojčice pronađeno je u Turijskoj reci, na 500 metara od mesta gde je upala u reku, dok je telo njenog mlađeg brata pronađeno kilometar nizvodno od tog mesta.

Tela devojčice i 11-mesečne bebe pronašli su ronioci Gorske službe spasavanja.

Devojčica i njen mlađi brat utopili su se juče u Turijskoj reci, u selu Bankovac nedaleko od Aleksinca. Potraga je počela juče u prepodnevnim časovima, odmah posle prijave da su deca nestala i trajala je do sinoć oko 21.30 časova, da bi jutros bila nastavljena. Sinoć je završen i uviđaj kako bi se otklonila svaka sumnja da bi smrt dece mogla biti nasilna ili namerna.

Kako se pretpostavlja, beba je bila u rukama majke, a trogodišnja devojčica je bacala kamenčiće u reku, okliznula se i upala u nabujalu vodu. Majka je sa bebom ušla u vodu da spase devojčicu, ali ih je bujica sve povukla. Meštanin koji je prolazio uspeo je da iz matice izvuče i spase majku, ali je bujica odnela decu.

  • :(

    24.04.2014 12:08
    Зашто Боже
    Туга...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.