Maja Gojković: Treba da obojim parlament duhom tolerancije

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković smatra da će joj dugogodišnje parlamentarno iskustvo, naročito na strani opozicije, pomoći u vođenju parlamenta.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković smatra da će joj dugogodišnje parlamentarno iskustvo, naročito na strani opozicije, pomoći u vođenju parlamenta.

"Ja sam tu kao neko ko treba da oboji parlament duhom tolerancije i ne dozvolim da političke strasti nadvladaju razum", rekla je ona za RTS. Nova predsednica Skupštine Srbije izjavila je da očekuje dobru saradnju sa poslanicima i rad u parlamentu koji odiše duhom demokratičnosti i tolerancije.

"Zahvaljujući bivšem predsedniku Skupštine Nebojši Stefanoviću, koji je jedan od mojih uzora u višestranačkom sistemu, kako je uneo taj duh demokratije i tolerancije u ovaj parlament, ja ću to da nastavim", kaže Maja Gojković.

"Jedna od stvari koja je prevagnula u izboru za ovu funkciju je veliko poslaničko iskustvo. Čitavu svoju političku karijeru, preko polovine, provela sam u poslaničkim klupama, u državama sa različitim nazivima i različitim rasporedima političkih snaga. Najviše sam bila u opoziciji, manje sam bila u vladajućoj većini. Mislim da će mi to opoziciono iskustvo najviše pomoći", navela je predsednica Skupštine Srbije.

  • dodo

    24.04.2014 15:57
    nego šta
    kao što toleranto imamo dve autobske stanice
  • coco

    24.04.2014 15:31
    @dodo - nego šta

    Čemu joj služe dve autobuske stanice?
    Osim toga, jedna ni ne radi!
  • ljakse

    24.04.2014 15:21
    da nisam mozda...
    ..pobrkao naslove

    "Nimfomanka 2" od sutra u bioskopima
    uuups!
    pardon, preCednice!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.