Mihajlović: Prioritetno ubrzanje gradnje autoputeva

Ministarka saobraćaja, infrastrukture i građevine Zorana Mihajlović kaže da će se već prvog maja sastati sa svim direktorima javnih preduzeća, agencija i direkcija iz njenog resora.
Ministarka saobraćaja, infrastrukture i građevine Zorana Mihajlović kaže da će se već prvog maja sastati sa svim direktorima javnih preduzeća, agencija i direkcija iz njenog resora.

"Učinićemo sve da pomognemo posrnuloj građevinskoj operativi, sprečimo mahinacije u putnoj privredi i da ubrzamo izgradnju autoputeva", navodi Mihajlovićeva za Blic.

Ona napominje da je ipak najvažnije sprečiti da nam deca ginu u saobraćaju i da će o tome pričati sa svim nadležnima iz ove oblasti od kojih očekuje konkretne predloge.

Mihajlović takođe ističe da je važno ubrzati radove na koridorima 10 i 11, jer, kako dodaje, bez saobraćajne infrastrukture nema ni investicija.

  • 100%Taksista

    29.04.2014 11:16
    Namet
    Nabacila si nam 100 dinara na račun za isporuku struje, sad nam kažeš " ko vas šiša".
  • Scotch Bonnet

    29.04.2014 09:18
    Koridor
    Ajd da vidimo i to cudo. Ako negde zapne tu je Velja da pomogne posto covek ima iskustva.

    Koridor 10 je nesto sto bi svakako trebalo da se uzme kao referenca.
  • 29.04.2014 08:37
    5 kg pudera na facu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija