Uhapšeni zbog nezakonite prodaje vojnog naoružanja

Ministarstvo unutrašnjih poslova je u saradnji sa Vojno-bezbednosnom agencijom uhapsilo danas šest osoba zbog zloupotrebe službenog položaja.
Ministarstvo unutrašnjih poslova je u saradnji sa Vojno-bezbednosnom agencijom uhapsilo danas šest osoba zbog zloupotrebe službenog položaja.

 

Među privedenima su jedan aktivni i jedan penzionisani oficir Vojske Srbije i oni se terete za malverzacije na tenderima.

Sumnja se da je potpukovnik Dragan M. referent u Ministarstvu odbrane, kao predsednik komisije za prodaju viškova naoružanja, favorizovao na tenderima preduzeća CPR Impex, Tehnoremont i Autoimport. Uz Dragana su uhapšeni penzionisani potpukovnik Vojske Srbije, kao i vlasnici privatnih preduzeća iz Beograda, Novog Sada i Gornjeg Milanovca.

Na tenderima prodaje viškova vojnog naoružanja oni su nezakonito zaradili više od 12 miliona dinara.

  • 04.06.2014 12:07
    A orach drumova?
    A sta je sa orachem drumova, pardon uglednim bizmismenom Amidzom? Jel i to visak naoruzanja to cudo koje je vozio po Fruskoj gori?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija