Pajtićev vozač oborio dečaka

Petnaestogodišnji dečak lakše je povređen kada je na njega juče naleteo službeni automobil vojvođanske vlade u kojem je bio i pokrajinski premijer Bojan Pajtić.

Petnaestogodišnji dečak lakše je povređen kada je na njega juče naleteo službeni automobil vojvođanske vlade u kojem je bio i pokrajinski premijer Bojan Pajtić.

Nezgoda se dogodila kada je Pajtićev automobil skretao iz Futoške u ulicu Braće Ribnikar a, kako je saopštio sud, dečak je istrčao na kolovoz van pešačkog prelaza.

Dečaku je ukazana lekarska pomoć i utvrđeno je da je zadobio udarac u lakat i ogrebotine. Vozač je alkotestiran i utvrđeno je da nema prisustva alkohola u organizmu, navodi se u saopštenju suda.

Od svedoka incidenta moglo se čuti da su vozila pokrajinske vlade išla normalnom brzinom i da je dečak trčao ka obližnjoj autobuskoj stanici na autobus.

Pajtić: Žao mi je

"Sedeo sam u prvom automobilu i dečak je izleteo pred nas. Drago mi je što nije zadobio teže povrede i jako mi je žao što se ovo dogodilo, jer se radi o sinu mog dobrog prijatelja i kolege sa Pravnog fakulteta", izjavio je kratko pokrajinski premijer Bojan Pajtić.

  • skoda

    01.07.2010 15:49
    nista strasno
    Takve stvari se dogadjaju svaki dan.Dobro je da se tako zavrsilo.
  • za anonimusa

    29.06.2010 04:32
    kakav glup komentar
    skoro nisam gluplju misao o čovečnosti čuo. demokratski nema šta
  • 28.06.2010 10:38
    Šta to beše objektivnost?
    To što su svedoci događaja rekli da je vozilo išlo normalnom brzinom, što alkotest nije pokazao pijanstvo vozača, to što su kola stala i pomogla dečaku - sve to za većinu prethodnih komentatora nije uopšte važno, jer oni već unapred imaju stav o svemu što im se ne sviđa i o svemu što ne liči na njih i njihove pojmove o svetu i životu. Oslobodite malo te mozgove i srca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.