VIDEO: Provalnik iz kafića se prijavio policiji

Provalnik koji je u nedelju, 10. avgusta, provalio u kafe "Frojd" u ulici Svetozara Miletića sam se prijavio policiji, saznaje 021.rs.
Provalnik koji je u nedelju, 10. avgusta, oko 3 sata ujutru provalio u kafe "Frojd" u ulici Svetozara Miletića sam se prijavio policiji, saznaje 021.rs.

Kradljivac je obio ulazna vrata, ukrao računar, monitor, dve nadzorne kamere, ADSL ruter, više flaša skupog pića, a takođe je počinio premetačinu po lokalu prilikom koje su pocepane tapete sa zidova, slomljena je jedna stolica, a ostale isprevrtane.

Nadzorna kamera ga je snimala prvih pola sata, sve dok kradljivac nije primetio kamere i počeo da ih čupa iz ležišta, a zatim i isključio struju u lokalu.

Nakon što je 021.rs objavio snimak nadzornih kamera koji su nam prosledili iz ovog lokala, brojni Novosađani su se javljali policiji sa informacijama o provalniku. On se, kako saznajemo, sam prijavio policiji.

  • 11.08.2014 16:27
    @ Hm - da
    "mene zanima kolike su nam kaze za ovakva dela?"

    Pa konkretno za ovo godinu-dve zatvora ili verovatno 6 meseci + uslovna.
    Nije puno ali nije ni malo (s obzirom na "plen" od 100-200e)
  • 11.08.2014 15:26
    Kada je skontao da je provaljen sam se prijavio policiji. Bas me interesuje kakvu ce srceparajucu pricu da nam servira kako bi opravdao provalu i kradju.
  • heki

    11.08.2014 14:58
    eeeeeeee
    ovo je osmišljeno žešće.teško će ga policija navatati jer ima najlon zaštitu.čekaju novo meso kriminalci za seksić lagani pa kad nije u tri noću spavao nego je bio nestašan sad ce malo boraviti u sremu u lepoj mitrovici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija