FOTO: Papagaje i crve švercovao u kutijama keksa

Carinici su na ulazu graničnog prelaza Kelebija sprečili pokušaj krijumčarenja devet papagaja i oko dva kilograma živih crva za pecanje, saopštila je Uprava carina Srbije.
Carinici su na ulazu graničnog prelaza Kelebija sprečili pokušaj krijumčarenja devet papagaja i oko dva kilograma živih crva za pecanje, saopštila je Uprava carina Srbije.

Ptice i crvi pronađeni su u vozilu kojim su putovala dva srpska državljanina iz Mađarske u Srbiju.

Na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi carinskoj kontroli, vozač je rekao da ima devet papagaja tigrica koje se nalaze u kavezu, dve vreće hrane za ptice i kutiju crva za pecanje. On je, zbog toga što nije imao nikakvu dokumentaciju, vraćen sa graničnog prelaza i rekao da će ptice i crve ostaviti u Mađarskoj.

Nepunih sat vremena kasnije ponovo se vratio na granični prelaz i kazao da nema ništa da prijavi za carinjenje, a da je papagaje i crve ostavio u Mađarskoj. Međutim, carinici su, nakon detaljne kontrole vozila, pronašli devet tigrica skrivenih u tri kutije keksa, kao i dve kutije i kesu crva za pecanje.

Protiv vozača je pokrenut krivični postupak, a papagaji su predati Zoo-vrtu Palić.

  • 12.08.2014 01:56
    ...trebali su i crve da prebroje....tek tada bi shvatili epohalnost ove uspesne i nadasve bitne akcije nasih vrlih organa....hahahahahahahahha
  • hm

    11.08.2014 14:28
    Aaaa, da njega spakujemo u kofer i u saobracajnom špicu stavimo da čeka red na graničnom prelazu sa Makedonijom i ostavimo ga da tamo živi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.