Monstrum iz Ledinaca sve priznao policiji

Mladen Ogulinac (1958) iz Starih Ledinaca, osumnjičen za silovanje i ubistvo osmogodišnje devojčice, u policijskom isleđivanju priznao je i do detalja opisao monstruozni zločin.
Mladen Ogulinac (1958) iz Starih Ledinaca, osumnjičen za silovanje i ubistvo osmogodišnje devojčice, u policijskom isleđivanju priznao je i do detalja opisao monstruozni zločin.

Kako prenosi sajt nskriminal, on je u policiji sve ispričao do detalja. Ogulinac je devojčicu u subotu oko jedan popodne namamio u svoju kuću, pošto je bila u kući sa svojim čevorogodišnjim bratom. Njihovi roditelji su tada bili na poslu i deca su bila zaključana, a on je M. J. odveo u svoju kuću i obljubio je, a potom udavio.

Monstrum je potom pobegao u šumu, a tri sata kasnije u Ogulinčevom dvorištu, u šiblju, njen otac pronašao je beživotno telo devojčice. Rekao je da se posle dva-tri sata hodanja otreznio, došao svesti i shvatio šta je uradio. Navodno, pokušao je da se ubije presecanjem vena ili ubodom u stomak, ali rane koje je pokazao kao dokaz za to više liče na ogrebotine. Noć je proveo u šumi, a ujutro je čuo viku i lavež pasa, pa je potisnut poterom krenuo nizbrdo prema selu. Stotinak metara od svoje kuće je uhvaćen.

Ogulincu je istražni sudija Tatjana Đurašković odredila pritvor od mesec dana, a za silovanje i ubistvo preti mu kazna do 40 godina zatvora.

Nesretna devojčica će biti sahranjena danas.

  • Goran

    04.07.2010 03:47
    Bolesni su oni koji su ga posle prvog silovanja pustili da slobodno seta i jos manijak radio u pekari,najezim se kad pomislim da je njegova ruka dirala hleb koji sam mozda i ja pojeo i moja cerkica!Neka mali andjeo zivi vecno medju andjelima a nek matora stoka umre u najgorim mukama
  • Frizzle

    29.06.2010 21:57
    da
    Ja se u principu slažem sa Male...
  • Andrej

    29.06.2010 19:12
    Resenje
    Maksimalna kazna ne sluzi samo da bi se on kaznio, vec da se to nikad ne ponovi, da se posalje poruka da drustvo ne tolerise takvo ponasanje.
    Zatvorska kazne nije prava poruka za takvu vrstu zlocina.
    Resenje je prosto: tako drasticna kazna da to vise nikad ne ponovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.