Pokušaj ubistva u Banoštoru

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Nade K.B. (1948) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je pokušala da ubije supruga Janoša K. (1952).

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Nade K.B. (1948) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je pokušala da ubije supruga Janoša K. (1952).

Nada se tereti da je, posle svađe i fizičkog obračuna sa suprugom, u vikendici u Banoštoru, udarila Janoša tupim delom sekire po glavi.

Janoš je medicinski zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine, a Nadi je policija odredila zadržavanje do 48 sati.

  • 01.07.2010 08:30
    Da li je to pokušaj ubistva ili samoodbrana? Ko zna šta je ona trpela?
  • 01.07.2010 08:13
    sta je predhodilo
    Doticna osoba je kriva za pokusaj ubistva to je tacno.Pitam se da li se to moglo spreciti, da li je njen suprug bio alkoholicar,fizicki napasnik fizicki ucestalo maltretirao isto tako je bitno i psihicko maltretiranje. Ne branim zenu, samo mislim da policija kasno intervenise, da radi kako treba svoj posao i da izlazi na mesto dogadjaja pre bilo kakvog nesretnog slucaja, vidno bi se smanjio broj pokusja ubistva kao i ubistva, silovanja itd.
    Ipak je odredjeni deo drustva kriv za svoj nerad,posledice su vidljive a ima sve zakonske forme da moze privesti a sudije izreci kazne za sve osobe koje maltretiraju druge osobe i ugrozavaju tudje zivote.
  • :)

    30.06.2010 19:34
    Znajuci nase pravosudje, olaksavajuca okolnost ce joj verovatno biti to sto ga je udarila tupim a ne ostrim delom sekire.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija