Ribočuvari ponovo napadnuti

Ribočuvare Nacionalnog parka Fruška gora juče su, pri pokušaju legitimisanja, napale dve osobe za koje se sumnjalo da su ribokradice.
Ribočuvare Nacionalnog parka Fruška gora juče su, pri pokušaju legitimisanja, napale dve osobe za koje se sumnjalo da su ribokradice.

Ovaj put sukob je bio verbalan. Pozvana je policija, napravljen je izveštaj na licu mesta i protiv napadača je pokrenut krivični postupak.

To se dogodilo samo dan nakon što su čuvari napadnuti na kanalu DTD. Taj incident se dogodio u kasnim večernjim satima prilikom redovnog obilaska ovog područja.

O napadu je obaveštena policija koja je došla na lice mesta i sačinila izveštaj. Očekuje se da će izgrednici brzo biti identifikovani s obzirom da su ostavili svoj automobil i druge tragove.

  • Tyger

    05.07.2010 20:07
    FARSA
    U zemlji Srbiji sasvim je normalno da se ovakva kriminalna grupa diči tobož nekim rezultatima.
    Jedno znamo svi koji volimo taj jadni i napaćeni Dunav a to je da gorih od ovih na slici NEMA NA KUGLI ZEMALJSKOJ!!!
  • ossa

    03.07.2010 13:11
    Smešno
    To je stvarno strahota, legitimišu šačicu pecaroša koji su od vrućine pobegli kraj reke ,a onolike lopove nizvodno od petrovaradina do beške niko ne kontroliše, izlovljavaju i nedorasle primerke. Aj što izlovljavaju nego što su čuvari "u dilu" sa lopovima već godinama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.