Pretio uz pištolj na slepoočnici

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Novosađanina Nedeljka M. (1964), koji se tereti da je, 5. jula, repetirao pištolj i prislonio ga na slepoočnicu radniku jednog gradilišta u Novom Sadu.

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv Novosađanina Nedeljka M. (1964), koji se tereti da je, 5. jula, repetirao pištolj i prislonio ga na slepoočnicu radniku jednog gradilišta u Novom Sadu. Tu ga je zatekla policija i oduzela mu pištolj koji je nelegalno posedovao.

Nedeljko je priveden u policijsku stanicu gde je alkotestiranjem  utvrđeno da ima 2,21 g/kg alkohola u organizmu. Krivična prijava protiv njega biće podneta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i neovlašćeno držanje oružja.

Novosadska policija je, 5. jula, dva sata posle ponoći, privela dvadesettrogodišnju Doroteu B. iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je neovlašćeno držala oružje.

Pregledom njenog ranca, policija je pronašla tuđi pištolj i 25 metaka, koji su joj oduzeti. Protiv nje će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

  • emanon

    06.07.2010 20:19
    Da se zatvori iza resetaka a da radniku gradilista kojem je drzao pistolj prislonjen na slepoocnicu isplati odstetu od par miliona dinara. Ako nema toliko novca da mu se rasproda pokretna i nepokretna imovina i tim novcem namiri odsteta. Drugi put neka razmislja da li ce opet nekom prislanjati pistolj na slepoocnicu.

    Doticnoj gospodjici kod koje je u rancu pronadjeno oruzje udariti 25 po golom turu bambusovim stapom. Za svaki metak koji je imala u rancu dodatnih 5 udaraca bambusom po goloj guzi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija