Uhvaćen džeparoš

Novosadska policija je uhvatila Nikolu F. (1984) iz Novog Sada, neposredno pošto je, u gradskom autobusu, izvukao novčanik iz torbe jednoj Kikinđanki.

Novosadska policija je uhvatila Nikolu F. (1984) iz Novog Sada, neposredno pošto je, u gradskom autobusu, izvukao novčanik iz torbe jednoj Kikinđanki.

Odmah po izlasku iz autobusa, Nikolu je uhvatio policajac, koji je novčanik vratio vlasnici.

Protiv Nikole će biti podneta krivična prijava koja ga tereti za krađu, a policija nastavlja  rad na utvrđivanju njegove ukupne kriminalne aktivnosti.

  • 07.07.2010 13:08
    Kazne sa dalekog istoka treba primenjivati ali prvo od glave, tj od politicara oni su prvi koji konstantno krse sve zakone, evo ministar zdravlja nece da ode sa te funkcije, leci se na nas teret u inostranstvi, zar to nije kradja nasih sredstava koje ulazemo svako ko je zaposlen i prijavljen a jos i iz sveta dobijamo donacije za poboljsanje naseg zdravstva, a novaca nigde u necijim djepovima eTO je isto kradja i takav iizvrsni zakon treba da se primeni ako ne bas sa Dalekog istoka
  • emanon

    07.07.2010 11:01
    U nekim drzavama na dalekom istoku u kojima se praktikuju fizicke kazne za odredjene prestupe trotoari su cistiji i od bolnica najrazvijenijih zapadnih zemalja. Za obicno bacanje zvakace gume na javnu povrsinu sledi nekoliko desetina udaraca bambusovim stapom po zadnjici. Nesrecnik posle takvog tretmana ne moze ni po pola godine da sedi, da stoji, da lezi. Za trgovinu narkoticima, za dzeparenje, za silovanje, za prevare, . . . slede kazne koje su se upraznjavale jos u srednjem veku. Zato se tamo oni koji krse zakon mere na promile od ukupne populacije.
  • 07.07.2010 06:29
    odmazda za sve
    Javno bicevanje!a zasto postoji sud i sve ostale civilizovane kazne za lopove, a da ne bi mozda trebalo usput i kamenovanje od strane gradjana kako bi se resili frustracije koje je prouzrokovala vlast odnosno svi ostali koji zakonski otudju sve sto je vredno... a sta bi trebalo raditi kojekakvim ubicama i psiho-mazohistima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija