Napad na prostorije SNS tokom sednice odbora

Nepoznata osoba razbila je večeras oko 19 časova, staklo na prostorijama Srpske napredne stranke u Majdanpeku, za vreme održavanja sastanka opštinskog odbora.
Nepoznata osoba razbila je večeras oko 19 časova, staklo na prostorijama Srpske napredne stranke u Majdanpeku, za vreme održavanja sastanka opštinskog odbora.

"Za vreme sastanka opštinskog odbora strane u Majdanpeku, na kome su prisustvovali kandiodati za odbornike u lokalnom parlamentu, prošao je čovek u vidno pijanom stanju i gađao u staklo prostorije. Nije bilo povređenih, a policija je odmah intervenisala", kaže za "Blic" Luka Petrović, potpredsednik Izvršnog odobora SNS, koji je prisustvovao sastanku u Majdanpeku.

U prtostorijama stranke, u trenutku kada je nepoznata osoba razbila staklo, nalazilo se oko 50 članova, a jedna osoba je pogođena. "Pogodilo me je staklo u predlu vrata, svi smo jako bili uplašeni, jer ne znamo razlog napada. Na sreću policija je brzo reagovala", kaže Elvira Jovanović, kandidatkinja za odbornicu.

Da podesetimo, u Majdanpeku su 7. septembra održani vanredni lokalni izbori, na kojima je većinu osvojila Srpska napredna stranka, a u petak je zakazana kostitutivna sednica, na kojoj će biti izabran novi predsednik opštine.

  • Mariana

    05.11.2014 17:47
    Covek je navodno bio pijan, mada ko zna ko stoji iza njega.
  • Marko

    05.11.2014 12:37
    IDEMO !
    I ovo je neki početak. Ajmo sad redom ! Ne možeš sa bagrom drugačije!
  • ja

    05.11.2014 10:16
    Evo
    Sve mi suze krenule.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija