Selaković: Pokušaj prisluškivanja premijera

Ministar pravde Nikola Selaković potvrdio je danas navode pojedinih medija da su u jednom privatnom hotelu, u prostoriji u kojoj je planirano da boravi predsednik Vlade Aleksandar Vučić, bili postavljeni prislušni uređaji.
Ministar pravde Nikola Selaković potvrdio je danas navode pojedinih medija da su u jednom privatnom hotelu, u prostoriji u kojoj je planirano da boravi predsednik Vlade Aleksandar Vučić, bili postavljeni prislušni uređaji.

"Naime, u prostoriji u kojoj je predsednik Vlade trebalo da ima pojedinačne sastanke sa učesnicima skupa, službenici agencije koji su bili zaduženi za kontradiverzione i prislušne preglede u prostoriji otkrivaju nešto zanimljivo", rekao je Selaković i objasnio da je reč o prislušnim uređajima.

Ministar je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je i iz tog slučaja, koji se dogodio 1. novembra u hotelu čiji je vlasnik Miroslav Mišković, kao i drugih aktivnosti, vidljivo da je na delu angažovanje tajkuna sa ciljem da sve te aktivnosti dovedu do rušenja vlasti.

Selaković je takođe primetio, govoreći o štrajku advokata, da je predsednik Advokatske komore, kojeg je nazvao Miškovićevim advokatom, nedavno na skupu držao politički, a ne govor u interesu struke i advokata.

Na pitanje da li optužuje advokate za to što se dogodilo, Selaković je odovorio da je izneo šta ovde radi Miroslav Mišković i šta pokušava da radi u Srbiji.

  • Mile

    08.11.2014 18:09
    @anonimus
    Ai` oni računaju da izbora više neće biti, osim, eventualno, fingiranih.
  • Mariana

    05.11.2014 18:30
    Mene nista ne moze iznenaditi od Miskovica. Covek je na sve spreman da zastiti novac. Podseca me na Volanda iz Majstora i Margarite. Djavo u poslovnom odelu.
  • Konstntin

    05.11.2014 18:28
    naivnost
    Ni bečka sobarica ne bi izabrla hotel Miroslava Miškovića da vodi svoje mušterije, a kamo li prepodobni Vučić.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.