Smanjena plata predsedniku i poslanicima

Administrativni odbor Skupštine Srbije doneo je odluku o umanjenju osnovice plata za 10 odsto predsednika Republike, lica u Službi predsednika i u Službi Skupštine, kao i plata poslanika.
Administrativni odbor Skupštine Srbije doneo je odluku o umanjenju osnovice plata za 10 odsto predsednika Republike, lica u Službi predsednika i u Službi Skupštine, kao i plata poslanika.

Odbor je odluku doneo u skladu sa Zakonom o privremenom uređivanju osnovica za obračun plata, odnosno zarada i drugih stalnih primanja kod korisnika javnih sredstava, usvojenog 26. oktobra.

Odbor je, takođe, konstatovao i ostavku koju je podneo poslanik SNS-a Bojan Zirić.

  • Mирослав

    06.11.2014 07:40
    *
    Питање за Вучића!"На основу ког законаа,уредбе или одлуке се повећава плата у Покрајинској влади од 2% до 26,9% бираним,именованим и поставлјеним лицима"? Молим да изађе пред новинаре и одговори на постављено питање!
  • 05.11.2014 21:44
    liman 2
    FUJ, FUJ,FUJ...najobicniji foliranti..sada Dragica nece moci da napuni frizider i na donatorsku veceru ode u krpicama od 20 hiljada evra .Koliko samo sirotinje stvarate svakoka dana , nije li vas vise sramota...bojite li se barem Boga ako ne naroda ...ili zaista mislite da ste neunistivi,jos jednom veliko hvala gospodinu Tadicu sto je stvorio ovakav smrad ,ne bismo znali koliko zla ima u ljudima.
  • DekacNS

    05.11.2014 20:49
    Idi begaj...
    Sav sam se naježio! Šta će crni kukavci? Kako li će sastaviti kraj s' krajem? Možda bi trebalo da štrajkuju, mislim da bi tada i nama svanulo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.