Incident na tribini o legalizaciji marihuane

Grupa mladića prekinula je tribinu o legalizaciji marihuane, održanoj na Fakultetu političkih nauka.
Grupa mladića prekinula je tribinu o legalizaciji marihuane, održanoj na Fakultetu političkih nauka.

Oni su studente gađali flajerima i vređali ih parolama "narkomani, najgori ste šljam". Nepoznati mladići upali su na skup sat vremena nakon početka tribine, na kojoj je promovisana kampanja da se prekine rat drogama. Jedan iz grupe mladića iz organizacije "Studentska akcija - studenti protiv narkomanije", koji su upali na skup, pljunuo je u lice studentkinju, učesnicu tribine.

Skup je zatim prekinut na insistiranje dekana FPN-a Ilije Vujačića, koji je bezuspešno pokušao da izbaci izgrednike iz sale. On je samo kratko rekao da je morao da prekine skup da ne bi došlo do incidenata. Ostala je nepoznanica da li je neko od mladića koji su prekinuli skup i student Fakulteta političkih nauka.

Skup pod nazivom "Vremena se menjaju, legalizuj" organizovala je studentska organizacija "Studenti za slobodu FPN".

  • vosha

    06.11.2014 12:57
    Novi Sad leglo klero fasista
    Povampirili se ovi fasisti.. otpor fasizmu!
  • 06.11.2014 09:00
    @Sdragan
    Možda niste obavešteni, ali banditi već upadaju u kuće. Sa srpstvom i pravoslavljem na usnama terorišu sela, kradu, otimaju, prete ljudima... To se već dešava. Dobili su signal i krenuli.
  • Cc

    06.11.2014 06:20
    Qq nama
    Ma i jedni i drugi su fini!!! u pm

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.