Poginuo dečak, vozač u policijskom pritvoru

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Đurice O. (1958) iz Luga zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo trogodišnji dečak iz tog mesta.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Đurice O. (1958) iz Luga zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo trogodišnji dečak iz tog mesta.

Dečak je stradao u ponedeljak, kada ga je, u ulici Jozefa Marčoka, udario kombi koji je vozio Đurica O.  Krivična prijava ga tereti za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Bio je zadržan u policijskom pritvoru, a zatim priveden na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda  u Novom Sadu.

  • lala

    14.07.2010 16:50
    @FCB
    Pa pitam upravo zato sto mi nije jasno da li je vozac prekrsio neki propis ili su roditelji svojim nemarom dozvoli da im dete istrci na ulicu i nastrada.
  • FCB

    13.07.2010 22:45
    @lala
    Zar je bitno? Dečak je poginuo, i jedini razlog zašto bi iko hteo da zna da li je vozač prebrzo vozio je da može da se sablažnjava i da psuje bahatog čoveka. Dečaka ne može ništa da vrati u život i ne bi me uopšte čudilo da je, posle dečaka, u celoj situaciji vozač najveća žrtva, ako nije vozio prebrzo. Nosiće ga na duši u svakom slučaju.
  • 13.07.2010 22:29
    Lug je slepo crevo,kada se udje u to selo nema dalje, to je kraj.
    U tom selu niko ne vodi racuna,ni pesaci,ni vozaci,niti roditelji o deci jer se svi znaju i ulice su im nastavak dvorista.Ne bi me iznenadilo da je siroto dete istrcalo iz dvorista i pravac drum, ili se igralo pored puta i opet na drum a isto tako me ne bi iznenadilo da i vozac nije vodio racuna ili sve zajedeno a za dete tragican zavrsetak ,odnosno za obe porodice s tim sto je dete zauvek izgubljeno.
    Saucesce roditeljima maloga decaka kojeg vise nema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.