Pregažena starica stabilno

Autobus gradskog prevoznika na liniji broj 6 juče oko podneva pregazio je Novosađanku Anu Bodoči (87), koja je prilikom izlaska iz vozila pala pod točkove.
Autobus gradskog prevoznika na liniji broj 6 juče oko podneva pregazio je Novosađanku Anu Bodoči (87), koja je prilikom izlaska iz vozila pala pod točkove.

Starica je zadobila teške povrede i prevezena je u Klinički centar Vojvodine. Njoj su odmah pomogli lekari Službe hitne pomoći u Vršačkoj ulici, gde je i došlo do udesa.

Prema poslednjim informacijama, ona je van životne opasnosti.

  • potrban je svedok

    15.07.2010 07:17
    potreban je svedok koji je bio u autobusu 066/11-1
    Poštovani, potreban je svedok koji je bio u autobusi, igrom slučaja, svi putnici su se razišli tako da nemamo svedoka. Baka je u kritičnom stanju, molimo svedoke da se javi na 066/11-12-13
  • @Pipi

    14.07.2010 19:31
    Nije ti palo na pamet da se možda išla kod ili od lekara? To je znaš moranje, sila prilika. Nije ti palo na pamet? Šta sad, treba da ispadne ona kriva sto je bahato đubre zgazilo, i što u ovom gradu stare i bolesne osobe nema ko da preveze. U Palminoj Jagodini svi opštinski službeni automobili prevoze stare i bolesne. Za šta služe službeni automobili u Novom Sadu?!

    Ne pročitah ni da je vozač uhapšen i da mu je odredjen pritvor. Progledaće mu se izgleda kroz prste da se ne bi drizala prašina jer "ipak" je u pitanju starica, a i ne preziva se na "ić".
  • pipi

    14.07.2010 08:43
    kuda bako?
    Juce po onoj vrucini u podne ici gradskim autobusom u 87. godini, pa mislim stvarno... Sta je nju nateralo da izlazi iz kuce. Nije da sam bezdusna, ali svako treba da izbegava opasnost a ne da srlja u nju. Bako zelim Vam brz oporavak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.