Tuča zbog psa u autobusu

Jedna osoba lakše je povređena u tuči koja se jutros dogodila u autobusu na Zrenjaninskom putu u Beogradu.

Jedna osoba lakše je povređena u tuči koja se jutros dogodila u autobusu na Zrenjaninskom putu u Beogradu.

Razlog za svađu koja je izbila oko 6 sati, a koja je kulminirala tučom, bila je namera dve osobe da sa psom uđu u autobus.

Kada je shvatio da i životinju uvode u autobus, vozač je počeo da negoduje, a u tome mu se pridružio i jedan od putnika, prenosi "Blic". Došlo je do žučne rasprave, a zatim i tuče u kojoj je lakše povređen putnik koji je bio protiv toga da se životinja vozi u autobusu.

Intervenisala je i ekipa Hitne pomoći.

  • 20.12.2014 15:31
    Ja volim konje
  • 20.12.2014 15:03
    Građanin
    Ovakve vesti su prava prilika da se neistomišljenici ostraste i pobiju, pa čak i ovde među komentarima.

    Ja imam psa i praktično sam progledao kada sam kupio automobil, pa postao malo mobilniji. Pre toga sam ga vozio taksijem ili vozom, u kome je po internoj uredbi železnica dozvoljeno voziti psa ako mu kupite predviđenu kartu koja košta polovinu vaše.

    Nikad, nikad mi nije palo na pamet da ga uvodim u autobus, u kome je zabranjena vožnja ljubimaca. Ne zato što mislim da mirni psi ne bi trebali da se voze u autobusu, već jednostavno zato što je to zabranjeno i poštujem zabranu, i zbog toga što bih unapred mogao da predvidim da će ostali putnici popizdeti načisto.


    Nervira me silovitost ljudi i taj stav gde će svako nekome "sad da pokaže". Zato ti psi generalno i jesu bolji od nas, (kao) ljudi.
  • noname

    20.12.2014 15:02
    U nemackoj
    Je dozvoljeno uvodjenje u bus 2velika komondora stim da se za njih kupuje karta za dete. Naravno u takvim drzavama kad se kupi pas on se dresira i ne napada nina koga,niti ujeda. Totalno su smureni tokom voznje.

    Samo kod nas izgleda je to nemoguce. A da ko je protiv moze da ide u afriku gde nema gradski prevoz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.