Gužve na granici: Na Horgošu se čeka četiri sata

Na ulaz u Srbiju iz Mađarske čeka se više sati, dok se na ulazu u zemlju na graničnom prelazu Batrovci čeka sat i po, saopštio je MUP Srbije.

Na ulaz u Srbiju iz Mađarske čeka se više sati, dok se na ulazu u zemlju na graničnom prelazu Batrovci čeka sat i po, saopštio je MUP Srbije.

Prema podacima mađarske policije na graničnom prelazu Horgoš na izlasku iz Mađarske zadržavanja su tri sata, dok anketirani putnici, mahom gastarbajteri, koji putuju iz zemalja zapadne Evrope u domovinu, kažu da su čekali tri do četiri sata.

Gužve na tom prelazu uobičajene su svake godine u vreme božićnih praznika i počele su sinoć. Po proceni granične policije, od sinoć je preko Horgoša prešlo oko 20.000 putnika.

Pripadnici Granične policije apeluju na građane da tokom praznika koriste alternativne putne pravce i granične prelaze - Bajmok i Đala.

  • Putnik

    20.12.2014 16:07
    Obezvredjivanje drugih granicnih prelaza
    U cemu je poenta pogranicnih prelaza koji postoje pored Horgosa, koji su ranije sluzili da relaksiraju Horgos, tako sto su ih mogli prelaziti gradjani srpske i madjarske nacionalnosti? Sad su na prelaze koji su manje efikasni i nemaju uslove za promet promenili da ih mogu preci svi. Sto znaci da je sad ravnomerno svuda 3-4 sata cekanje. Koji biser li je to smislio....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.