Stanje povređene starice teško

Starica Ana Bodoči (87), koju je pre dva dana pregazio autobus, teškog je opšteg stanja u život joj je ugrožen, kažu za Radio 021 u Kliničkom centru.
Starica Ana Bodoči, koju je pre dva dana pregazio autobus, teškog je opšteg stanja u život joj je ugrožen, kažu za Radio 021 u Kliničkom centru. Ona je prilikom izlaska iz vozila na liniji šest u Vršačkoj ulici pala pod točkove. Nakon što je primljena u Klinički centar, Novosađanka je operisana na odeljenju plastične hirurgije.
  • 15.07.2010 21:11
    A sto je pre mesec dana vozac isterao putnike iz bus-a i nije hteo da vozi u jutarnjem spicu zbog putnika koji nije imao sitnine koliko kosta karta nego davao krupnu novcanicu, to je isto tako uredu, niko iz GSP-a se nije javio da se izvini putnicima na oholosti i bahatosti vozaca...sve je manje vozaca GSP-a koji su normalni
  • Hank

    15.07.2010 16:34
    Lično sam bio u busu kad je vozač skoro pogazio neke bicikliste koji su prelazili raskrsnicu na zeleno. Još im i i rukom pretio!?
    Ruku na srce, većina su skroz normalni i staju pešacima, ali definitivnno ima onih kojima za volanom nije mesto.
  • Adice

    15.07.2010 15:40
    ?
    prekjuče starica pala pod autobus (?!) , juče sudar busa i auta na ćošku B.Ćopića i Ćirila i Metodija... Šoferi pričaju na mobilni, ne staju pešacima na pešačkom, jurcaju... Uglavnom RED JE !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.