Pronađen deo metka koji je usmrtio Vučurovića?

U jučerašnjoj pretrazi terena na Bulevaru Jaše Tomića gde je pre četiri meseca poginuo Velibor Vučurović, prijatelji preminulog i ekipe kriminalističke policije pronašli su komad metala za koji se sumnja da je deo metka koji je usmrtio mladića.
U jučerašnjoj pretrazi terena na Bulevaru Jaše Tomića gde je pre četiri meseca poginuo Velibor Vučurović, prijatelji preminulog i ekipe kriminalističke policije pronašli su komad metala za koji se sumnja da je deo metka koji je usmrtio mladića. Pronađeni predmet je odnesen u laboratoriju novosadske policije.

Istražni sudija Miroslav Alimpić je rekao da je pretraživanje terena za sada završeno. "Predmet koji je pronađen je odnet na analize. Od rezultata veštačenja zavisi da li ćemo nastaviti prekopavanje zemljišta", rekao je Alimpić.

Podsećamo, Zoran Vučurović, otac ubijenog, odlučio je da prekopa mesto zločina u potrazi za dokazima i za to je dobio saglasnost policije, tužilaštva i "Gradskog zelenila", a u potrazi za metkom su mu se priključili i Veliborovi prijatelji.

Velibor Vučurović je kobne večeri krenuo kod prijatelja u posetu, kada ga je na Bulevaru Jaše Tomića u glavu pogodio metak, najverovatnije ispaljen sa terase neke od okolnih zgrada.

Nakon ubistva, u policiji je rečeno da je Velibor najverovatnije izgubio život greškom, kao i da im rasvetljavanje zločina otežava činjenica da Vučurović nije imao dosije.

Istraga još nije počela, a dosadašnji pretkrivični postupak nije dao nikakve značajnije rezultate.

  • ?

    20.07.2010 19:56
    paznja!!!!
    obratio bi se osobi pod naslovom JULIET S MUFFIN-da li si ti pri sebi,sta pricas? ukoliko nemas nista pametno da pises,bolje onda nemoj nista ni pisati-pogotovo ako nisi poznavao mladica,a ako jesi-jos gore kada mozes tako nesto reci-sramoto ljudska,eto toliko,straasnoo...
  • juliet's muffin

    18.07.2010 21:44
    ...
    Možda je Velibor sam trebalo da traži metak koji ga je ubio. Ipak on najbolje može da pretpostavi gde je mogao pasti. Šta sad murija bez veze da se meša?
  • 18.07.2010 16:55
    Policija, pa ona je da paradira gradom da zaustavlja i kaznjava vozace samo one koje sme da zaustavi a zna se koga ne sme a koga sme da kaznjava, evo danasnjeg primera.Kod Elektrovojvodine parkiram auto,dolazi poliajac na motoru, ja ga pitam da li se nedeljom placa parkiranje, na to ce poliajac,A OTKUD JA TO DA ZNAM,ej ljudi pa nije pitan poslastica,pa policajci znaju.. ako se pita za neku ulicu opet su nesigurni gde se ta ulica nalazi... a bolje je poslasticara u Vremeplovu pitati imao bi vise informacija nego policajac,
    a sto se ubistva mladica tice sve mislim da znaju ko je bio vinovnik ubistva zato tako i reaguju a ubijeni mladic im nije interesantan, jer nije imao dosije u policiji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.