Tri četvrtine Rusa bi ponovo glasalo za Putina

Tri četvrtine Rusa ponovo bi izabralo Vladimira Putina za ruskog predsednika, objavila je ruska istraživačka agencija "Fondacija javnog mnjenja".

Tri četvrtine Rusa ponovo bi izabralo Vladimira Putina za ruskog predsednika, objavila je ruska istraživačka agencija "Fondacija javnog mnjenja".

Prema rezultatima istraživanjima, 75 odsto Rusa glasalo bi za Putina ako bi se izbori sada održali.

Najmanje pet odsto ispitanika spremno je da glasa za lidera Liberalno demokratske stranke Vladimira Žirinovskog, dva odsto za Genadija Zjuganova, lidera Komunističke partije, dok bi tajkuna i nekadašnjeg lidera partije Građanska platforma Mihaila Prohorova podržalo jedan odsto Rusa.

U isto vreme, jedan odsto ispitanika poništilo bi glasački listić, devet odsto kaže da ne bi izašlo da glasa, a oko šest odsto nije sigurno.

Istraživanje je obavljeno na uzorku od 3.000 ispitanika u 64 ruske federalne jedinice.

  • Steva

    11.07.2015 20:14
    Eh bre pa i ja bi glasao za njega samo nemam ga na listiću.
  • 11.07.2015 16:20
    Lol, stvarno me fasciniras koliko si isfrustriran. Ne propustas nijednu priliku da pokazes svoju netrpeljivost prema ruskom i srpskom narodu. Mi, ovdasnji u Vojvodini nismo takvi poput tebe. Zivimo u miru i nadamo se da nam tvoji imperijalisti britanci i amerikanci nece potpaliti ratni fitilj u ovoj niziji i gurnuti nas u neki novi gradanski rat.
  • LOL

    11.07.2015 09:05
    WTF
    Ispitivanje je vrsila ista agencija koja je Slobodanu Milosevicu organizovala zadnje izbore, hahhaha, kako da ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet