Rus pravio selfi na granici s Ukrajinom pa dobio metak

Ukrajinski pogranični policajac otvorio je danas vatru na Rusa koji je na graničnom prelazu u Rostovskoj oblasti na jugu Rusije pokušao da napravi selfi pored ukrajinskih oznaka na prelazu.
Ukrajinski pogranični policajac otvorio je danas vatru na Rusa koji je na graničnom prelazu u Rostovskoj oblasti na jugu Rusije pokušao da napravi selfi pored ukrajinskih oznaka na prelazu.

Ranjeni muškarac je prevezen u bolnicu sa povredom od vatrenog oružja.

"Dvojica muškaraca su se odmarala na obali veštačkog jezera u blizini Novorusijske farme u Rostovskoj oblasti, kad su odlučili da naprave nekoliko fotografija ispred ukrajinskog graničnog prelaza Krasnaja Talovka", navodi se u saopštenju Pogranične službe. "Ukrajinski graničar je tada povikao "stop" i otvorio vatru na dvojicu muškaraca, pri čemu je jedan od njih povređen", saopštila je Služba, dodajući da je ruski državljanin ranjen u grudi.

Prijatelji povređenog su ga odneli do ruskog graničnog prelaza Vološino i zatražili pomoć od ruskih graničara. Povređeni muškarac je prebačen u obližnju bolnicu, gde mu je ukazana pomoć.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.