Mladić imao udes, javio svojima da je dobro, pa poginuo

Jedan 22-godišnjak poginuo je juče u jutarnjim satima na hrvatskom državnom putu 118 kod mesta Blato na Korčuli.

Mladić se nešto pre šest sati ujutro vraćao iz Vela Luke kada je, izgubivši kontrolu na automobilom, sleteo sa puta. U nezgodi nije bio povređen, pa se javio bratu i majci rekavši im šta se dogodilo i da je dobro i da dođu po njega.

Mladić je nakon toga izašao na put kako bi postavio sigurnosni trougao kad je na njega naletelo dostavno vozilo i usmrtilo ga.

Autor: Dnevnik.hr

  • :o

    21.03.2016 19:28
    Janac, ocigledno spadas u grupu "vikend" vozaca koji nemaju ni vestinu niti vole da voze. I pun si strahova i predrasuda. Nisam profesionalac (inzenjer sam) ali volim voznju i automobile i godisnje predjem oko 50.000 km poslovno (putujem na posao) + 20.000 km privatno i mogu da kazem da su vozaci GRAS-a jedni od najboljih. Razumeju logiku saobracaja i vrlo su korektni. Za taksiste se, medjutim, slazem sa tobom ali to i nisu profesionalci vec obicni ljudi kojih ima s koca i konopca (jbg, kriza je naterala razne ljude da se bave taksiranjem). Za vozace vanova i dostavnih vozila mogu da kazem da su mahom kilavi i spori (treba da vidis kako se voze kombiji u npr. Sloveniji). Sve u svemu, sedi malo cesce za volan, uvezbaj, nauci ponesto, oslobodi se strahova.
  • Drum

    21.03.2016 16:46
    Čitajući ovo setio sam se serijala Final Destinaton...
  • Janac

    21.03.2016 14:11
    Ta dostavna vozila i oni mini vanovi sto voze komercijalisti, su posle taksista i vozaca GSPa, najveca opasnost na putu...

    Ocigledno je da "profesionalni vozaci" sebi dozvoljavaju veci luksuz od obicnih vozaca...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.